100% PRIRODNI DODACI PREHRANI

COLVITA™ - 100% prirodna kapsula mladosti Colway™ Natural Collagen

KOLAGEN + ALGE + VITAMIN E - DODATAK PREHRANI

COLVITA® je dodatak prehrani i nadomjestak raznovrsnoj dijeti u kapsulama. Objedinjuje čisti liofilizirani riblji kolagen sa ekstraktom morskih algi i vitaminom E (d- Alpha Tocopheryl Acid Succinate).
Radi se o čistom i prirodnom kolagenu dobivenom iz riblje kože (HIPOPHTHALMICHTHYS MOLITRIX) koji je u stanju održavati trodimenzionalne strukture aminokiselina tipične za žive organizme.
Liofilizirani kolagen, koji sadrži više od 98% ovog proteina, sastavljen je od aminokiselina koji se lako apsorbiraju u organizmu. Njihova sinteza je podržana vitaminom E, mineralima i vitaminom C prisutnim u algama.

AKTIVNI SASTOJCI:
* Alge (Fucus vesiculosus) - protiv slobodnih radikala, bogate kalcijem, bakrom, željezom, manganom, magnezijem, kalijem, fosforom, kromom i jodom. Sadrže selen i cink elemente u tragovima, vrlo važne za sintezu kolagena, kao vitamina grupe B i C. Mineralni sastav algi je vrlo sličan organskim tekućinama. Alge ubrzavaju metabolizam, sprječavaju zatvor, pomažu ukloniti prekomjerno nakupljan LDL kolesterol, povećavaju imunitet, jačaju kosu i nokte.
* Ekstrakt algi nazvan u Japanu "kruh od mora", kao rezultat kliničkih ispitivanja provedenih u 2006. i 2007. godini, proglašen je najučinkovitiji botanički ekstrakt unutar dermatološke kozmetike.
* Liofilizirani riblji kolagen (Fish collagen lyophilizate): olakšava proces obnove stanica kože, tonusa te čini kožu elastičnom
* Vitamin E: odličan antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala. U kombinaciji s vitaminom C potiče sintezu kolagena u tijelu te smanjuje štete od UVA i UVB zraka.
* Liofilizirana voćka limuna (Lemon fruit lyphilizate - carrier) omogućava bolju sintezu endogenog kolagena

ZAŠTO Colvita®? - smanjuje proces fizičkog starenja vidljiv ili nevidljiv, hrani kožu iznutra, hidratizira dublje slojeve kože, usporava razvoj starenja tkiva, poboljšava tropizam kože, jača kosu i nokte, suzbija uzrok gubitka kose. Obnavlja strukture vezivnog tkiva, hrskavice i koštanog tkiva.

Preporuča se osobama koje su izložene stalnom fizičkom naporu te sportašima. Osobito se preporučuje za vrijeme rehabilitacije nakon prijeloma kostiju ili u slučaju izobličenja ili puknuća mišića- predstavlja izvrsno protuupalno sredstvo. Rezultati su progresivni, ali stalna uporaba Colvita® će rezultirati sjajnijom, tonirana i glatkom kožom, jakim kosturom te pomlađenim tijelo.

UČINCI PROIZVODA
- hrani i hidratizira najdublje slojeve kože,
- poboljšava strukturu kože, kose i noktiju,
- produljuje mladost koži, vezivnom tkivu i mišićima,
- regenerira strukturu vezivnog tkiva, hrskavičnog tkiva i koštanog tkiva,
- učinkovit protiv mišićne boli i osteo - bolesti: artritis, osteoartritis, reumatoidni artritis, osteoporoza,
- pridonosi zacjeljivanju rana od opeklina, operacije, ozljeda i sl.,
- zaustavlja gubitak elastičnosti tkiva te pomaže kod šteta uzrokovanih UVA i UVB zračenjem,
- osnažuje sudove krvnih žila,
- regenerira kolagen u strukturi oka,
- dodatak u liječenju alergija

NAČIN PRIMJENE - Preporuča se uzimanje 2 kapsule dnevno, najbolje za vrijeme ili nakon obroka. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
UPOZORENJA - Ne konzumirati u slučaju simptoma intolerancije. Colvita® ne može zamijeniti zdrav i uravnotežen način prehrane.


BIO-ORGANSKI C-olway C VITAMIN bez glutena

1 kapsula = 200 mg vitamina C (40% RDA).
Dodatak prehrani - C-Olway se sastoji isključivo od 100% prirodnih ekstrakata točnije:
- ekstrakt klice heljde s koncentracijom C vitamina 26%, i zbog toga ima visoku bioraspoloživost i apsorpiciju.
- gorki ekstrakt naranče s koncentracijom vitamina C 42%, visoka bioraspoloživost i apsorpcija.

Budući da stanice ljudskog organizma ne prepoznaju kristalni oblik askorbinske kiseline (sintetički vitamin C), u prirodi, askorbinska kiselina dobiven je bio-organski spoj
Jedinice bioflavonoidi (bioflavonoidi su komponente mnogo voća i povrća, koji se nazivaju i vitaminom C2, vitamina P ili flavona). Oni su ključni za apsorpciju vitamina u istim stanicama.
Sintetski vitamin C ne sadrži bioflavonoide.

Ne sadrži: sintetske oblike askorbinske kiseline, mineralne askorbati, konzervanse, boje, aromatične tvari, šećere, sol, škrob, kvasac, gluten, soju, zeleni papar, izolirani bioflavonoidi, glicerin, karamelu, celuloza, sorbitol, koncentrirani sok od naranče u prahu, saharin sukralozu, fruktozu, guar gumu, silicij dioksid

NAČIN PRIMJENE: Preporuča se uzimanje 2-4 kapsule dnevno. Uzimati kao suplement prehrani.
NAPOMENE: Ne uzimati u slučaju simptoma intolerancije. Ne prekoračiti preporučenu dozu. Ne preporuča se uzimati u trudnoći i tijekom dojenja te djeci manjoj od 12 godina. Konzultirati se sa liječnikom prije upotrebe ako kardiološki sustav nije u normali.
.