UVJETI POSLOVANJA

1. UVJETI POSLOVANJA

Ovdje navedeni uvjeti odnose se na korištenje stranica www.colway-hrvatska.hr i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije (Internet trgovina). Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) i Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08).

CIJENE PROIZVODA I USLUGA istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u kunama i u njih je uračunat PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Navedene cijene vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

2. POKLONI

Uz sve narudžbe uzorak gratis!
Za registraciju ostvarujete 20% popusta na prvu kupnju.
Popust se ne primjenjuje na proizvodima koji su već na popustu!

3. TROŠKOVI DOSTAVE

Troškovi dostave iznose 28kn za narudžbe manje od 299 kn, dok je za narudžbe preko 299 kn dostava besplatna za područje Hrvatske. Kolisen j.d.o.o. zadržava pravo pogreške u fotografiji zbog eventualne izmjene pakiranja. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u ovim uvjetima.

4. NAČINI PLAĆANJA

a) Plaćanje pouzećem: Iznos računa podmirujete u gotovini prilikom preuzimanja paketa.
b) Internet bankarstvo ili uplata u banci (KOLISEN jdoo, Balotin prilaz 4, Zagreb, IBAN: HR7723400091110682793 – PBZ Banka)

5. ISPORUKA PROIZVODA

Naručene artikle isporučuje Hrvatska pošta. Isporuka će uslijediti u roku 1-3 radna dana od dana narudžbe, a najkasnije 30 dana ukoliko je tako dogovoreno. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, dobit ćete od nas obavijest, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku ukoliko je to moguće.

6. REKLAMACIJE PROIZVODA

Priznaju se isključivo uz predočeni račun kao jedini dokaz kupnje. U slučaju reklamacije proizvoda zbog nedostataka ili skrivenih mana, proizvod pošaljite na našu adresu: Kolisen j.d.o.o., Balotin prilaz 4, 10000 Zagreb.

7. OBAVIJEST O NAČINU PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.) možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte.
• Na adresu: Kolisen j.d.o.o., Balotin prilaz 4, 10000 Zagreb
• Na e-mail adresu: info@colway-hrvatska.com

Odgovor na Vaš prigovor zakonski moramo dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se možete obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

Kolisen j.d.o.o zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske. U slučaju eventualnog spora trgovac i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je sud u Zagrebu.